top of page

Strykefrie Navnelapper

Så var det disse: navnelapper til ungene igjen, kjekt å ha. Bestill dine navnelapper her. Klikk her for og bestille nå, rett til din postkasse på få dager. Når man sender barn i barnehagen så er det greit og merke klær med navnelapper så dem faktsik får med seg alt hjem, som matboks, sko og jakker også videre.

Det er jo veldig lett og sette på alt sammen og du har gjort det på 1 minutt om ikke mindre. Noe som er en rask måte og sørge for at alt kommer hjem igjen med ungene. Og det er jo veldig billig og kjøpe en del av disse og ha hjemme.

Det hele er ganske lett man fester bare navnlapper på alle klær og ting man er redd for.

Det blir jo ikke lettere enn dette. Det blir lettere for di ansatte i barenehagen og sørge for at rett ting følger rett barn da det gjerne er lett og glemme hvem som eier hva. i dag får du ulike navnelapper som klistremerker som festes lett og sitter godt på klær og eiendeler. Dette er den enkleste mten og merke ting på i dag som blir brukt mest i en travel hverdag. Vi anbefaller disse fordi det er lett. Tåler 60 grader og oppvaskmaskin. Få dine Navnelapper i klistermerke format her.. Klikk her. Så har vi di andre: navnelapper som må strykes på, disse tåler kokvask 90 grader og er og anbefalle for dem har bedre tid. Du kan bestille disse her, navnelapper som strykes på. Klikk her nå..

Navnelapper

bottom of page